073-5032062
info@brouwershonselaar.nl
Verkocht

Werststeeg Bouwkavel 2 Berlicum

Omschrijving

Op fraaie locatie nabij het centrum van Berlicum bieden wij 2 bouwkavels aan voor de bouw van een vrijstaand geschakelde woning met bijgebouw conform de bestemmingsregels (genoemd als “twee-aan-een”). Gelegen aan de Werststeeg nabij de rotonde Werststeeg – Braakven. Wat er op deze plek precies mogelijk is lees je verder op in deze aanbieding. Het bodemonderzoek is inmiddels uitgevoerd. Koper kan direct een omgevingsvergunning aanvragen. (sonderingsonderzoek is niet uitgevoerd).

Bij het realiseren van de woningen dient rekening gehouden te worden met de voorschriften die deel uit maken van het bestemmingsplan. Nader informatie kunt u inwinnen bij de architect en op Ruimtelijke Plannen zijn de bouwregels te vinden. In elk geval dient er rekening mee te worden gehouden dat:
• De woningen (type twee-aan-een) tenminste met een (ondergeschikte) hoofdfunctie met elkaar verbonden zijn (roze vlak op bijgaande situatietekening).
• De garage of carport 3 meter achter grens voor van het hoofdvlak gesitueerd kan worden/achter de inrit, met dien verstande dat er rekening moet worden gehouden met wat in voorgaand punt beschreven is.
• De inrit kan alleen tegen de perceelsgrens van de gezamenlijke bouwkavels gepositioneerd te worden (lichtbruin vlak op situatietekening).
• Een erker buiten het bouwvlak kan worden gepositioneerd.
• Bijgebouwen buiten het bouwvlak kunnen worden gerealiseerd in het “lichtgroene achter gelegen vlak” zoals op situatietekening is ingekleurd. Ter grootte van 65 m2 vermeerderd met 10% van de grootte van het bouwperceel boven de 300 m2.
• De omgevingsvergunning van de 2 woningen bij voorkeur gelijktijdig – en door de zelfde architect – ingediend dienen te worden om eenduidigheid in de ontwerpen van de woningen te waarborgen.
• Bij kavel 2 is het mogelijk aan de rechterzijde een strook grond bij te kopen. Bij elke meter breder, komt er circa 42 m2 bij. Prijs per m2 bedraagt € 550,-. VON. De kosten voor de kadastrale inmeting komen voor rekening van koper.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Bouwgrond, bouwgrond
Soort bouw
Niet van toepassing

Oppervlakten en inhoud

Perceel
622 m²

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Berlicum L 4297
Oppervlakte
622 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
BLC00-L-4297
Bekijk alle kenmerken