073-5032062
info@brouwershonselaar.nl

HuisZekerPlan

Te koop, te zien, bezocht en verkocht!

Als eerste geregistreerde makelaar in Nederland presenteren wij u het kopen of verkopen van uw huis in 4 stappen. U bent verzekerd van een deskundig advies, publiciteit en een vakkundige onderhandeling; dé voorwaarden voor een spoedige verkoop.

Te koop

U wilt uw huis verkopen?

Voor het bepalen van de juiste verkoopprijs verrichten wij een vooronderzoek. Hierbij kijken wij kritisch naar uw woonhuis en de omgeving. Onderdelen van dit onderzoek zijn onder meer het controleren van kadastrale gegevens, de bestemming, gerealiseerde verkoopprijzen van vergelijkbare woningen, concurrenten op de markt, de inhoudsberekening en het beoordelen van de bouwkundige staat.

Te zien

De reclamecampagne voor het huis

Onderdeel van onze methode is er voor zorgen dat uw woning opvallend wordt gepositioneerd in de bestaande woningmarkt. Het plaatsen op de markt gaat gepaard met de sterke middelen zoals presenteren op internet; de duidelijke site van BrouwersHonselaarMakelaars en sterke Funda site. Ook wordt de woning geplaatst op het intranet van de NVM, het uitwisselingssysteem van de landelijke NVM-makelaars. Ingeschreven kandidaten ontvangen een mailing van ons en potentiële kandidaten uit ons klantennetwerk worden door ons benaderd. Daarnaast ondersteunen we de presentatie met een uitgebreide brochure van uw woning en voorzien wij uw woning van een markant tuinbord. Uiteraard worden die zaken in overleg met u uitgevoerd.

Bezocht bezichtigen

Overleg en onderhandelen

Bezichtigingen zullen altijd in overleg met u, met gegadigden worden afgesproken. Wij zullen u advies geven op wat voor wijze uw woning het meest aantrekkelijk aan de aspirantkopers kan worden gepresenteerd. Na elke bezichtiging, waarbij uiteraard altijd een NVM makelaar aanwezig is – zullen wij u informeren over de interesse. Zodra er een potentiële koper geïnteresseerd is in uw woning, gaan we naar de 4e fase van het HuisZekerPlan.

Verkocht

Van koopakte tot verhuisdoos

Indien een aspirantkoper een bod doet, dan bespreken wij dat met u. Natuurlijk kijken we naar de verdere voorwaarden en geven u daarbij professioneel advies. Uiteraard krijgt u van ons direct bericht als er een bod wordt uitgebracht, compleet met een advies over de te volgen strategie.

Indien de onderhandelingen succesvol zijn verlopen, dan zorgen wij ervoor dat het contract zo snel mogelijk wordt opgesteld. Uw belangen worden hierbij optimaal behartigd, wij zorgen er voor dat alle belangrijke afspraken goed worden beschreven.

Op de dag dat de sleutel overgaat naar de nieuwe eigenaar, verzorgen wij de oplevering van de woning. Wij maken een afspraak om met koper en verkoper door de woning te lopen om te kijken of alles in orde is. Ook nemen wij dan de meterstanden op.

Vervolgens begeleiden wij u bij het bezoek aan de notaris. Wij controleren vooraf de notariële akte en de afrekening.

Om u bij de verhuizing van dienst te zijn, kunt u gebruik maken van onze
ruime verhuisaanhangwagen. Dat is weer die extra service die wij u bieden.

BrouwersHonselaarMakelaars, Aangenaam!