U koopt een woning. Dit is één van de belangrijkste financiële beslissingen van uw leven. Een hypotheekadvies is meer dan een simpele berekening. Daarom hebben wij voor u gezocht naar een betrouwbare partner die u in deze beslissing volledig kan adviseren.

Wij hebben gekozen voor een samenwerking met het gerenommeerde Financieel advieskantoor Financieel Werk VoF. Tevens gevestigd in Berlicum.

Waarom? Omdat:

Het een organisatie is met meer dan 20 jaar ervaring bij de directie William Brinkley (erkend Hypotheek adviseur SEH) en Jan van de Veerdonk (Erkend Hypothecair Planner NVHP)

De beide directieleden de ‘Regeling eed of belofte Financiële sector’ hebben afgelegd.

Zij volledig werken conform de Regels en Gedragcodes.

Zij beschikken over alle recente kennis van de hypotheekmarkt en de daarbij horende fiscale regels.

Benadrukt moet worden dat dit kantoor volledig onafhankelijk is. Veel geldverstrekkers en financiële organisaties zijn trots dat Financieel Werk hun hypotheekproducten aan u voorleggen en adviseren.

U kunt hen uw wensen volledig kenbaar maken. Ook zij werken net als ons kantoor volgens een stappenplan:

  1. Oriënteren
  2. Informeren en adviseren
  3. Productvergelijking
  4. Productbemiddeling
  5. Onderhoud en nazorg

Zij maken uiteindelijk een rapport voor u met daarin een uitgebreid advies over uw optimale hypotheek en een heldere blik op de toekomst

Financieel Werk kan ook andere zorgen van u uit handen nemen met betrekking tot uw verzekeringspakket, pensioenkeuzes en spaarmogelijkheden. Zij zijn tevens uw vertrouwenspersoon voor de aangiftes naar de Belastingdienst en geven daarbij de nodige belastingadviezen. Zij kunnen zelfs uw hele administratie verzorgen. Zowel particulier als zakelijk.

Kortom een samenwerking waar wij als uw makelaar zéér tevreden mee zijn.