073-5032062
info@brouwershonselaar.nl

Beekveld 13 Berlicum

Koopsom € 635.000 Vrij op naam

Omschrijving

Bouwkavel van 920 m² inclusief een goedgekeurd bouwplan op het landgoed van voormalig kasteel Beekveld. Het betreft een van de mooiste locaties van Berlicum. Aan de voorzijde gelegen aan een historische straat Beekveld en aan de achterzijde grenzend aan de nieuwbouwwijk Beekveld. Het bouwplan betreft een nieuw te bouwen kasteelwoning met een gebruiksoppervlakte van 252 m² en een inhoud van 959 m³. Intern bestaat er nog de mogelijkheid om in overleg wijzigingen in het bouwplan aan te brengen. De uiterlijke vormgeving ligt vast (bouwvergunning afgegeven). De bouw van het huis zal door architect Steenbergen begeleid te worden. Verdere voorwaarden zullen i.o.m. architect-verkoper worden besproken. De prijs is exclusief de bouwkosten voor het woonhuis.

Bijzonderheden
– Inhoud 959 m³
– Perceeloppervlakte 920 m²
– Gebruiksoppervlak wonen 252 m²

Bouwplan Kasteelwoning
Indeling begane grond: Twee separate entreehallen waardoor deze multifunctionele woning uitstekende mogelijkheden biedt voor een beroep aan huis. Hal aan de linkerkant van de woning met toegang tot een toiletruimte, de meterkast en een ruime woonkamer met werk/speelruimte voorzien van trap die leidt naar de eerste verdieping. Ruime leefkeuken worden, voorzien van dubbele tuindeur naar de achtertuin. Via de keuken zal de bijkeuken te bereiken zijn. Hal aan de rechterzijde van de woning met toegang tot een separate toiletruimte en een kantoor- of praktijkruimte en de trapopgang naar de eerste verdieping aan.

Eerste verdieping: Overloop met 5 slaapkamers, waskamer, 2 badkamers, separate toiletruimte, inbouwkast en een vaste trap naar de tweede verdieping.

Indeling tweede verdieping: zeer ruime zolderverdieping welke naar wens ingedeeld kan worden in meerdere ruimtes.

De woning zal worden voorzien van vloerverwarming en een WTW-installatie.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

koopsom
€ 635.000 vrij op naam
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Bouwgrond
Soort bouw
Niet van toepassing

Oppervlakten en inhoud

Perceel
920 m²

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Berlicum H 4950
Oppervlakte
920 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
BLC00-H-4950
Bekijk alle kenmerken