Scroll naar beneden

Nieuw in ons aanbod

BrouwersHonselaarMakelaars presenteert hier het nieuwste woningaanbod. Van deze interessante woningen treft u bij het woningaanbod uitgebreidere informatie. Ook kunt u vrijblijvend van elke aanbieding woningbrochures met indelingstekening in PDF formaat downloaden.

TE KOOP, TE ZIEN, BEZOCHT EN VERKOCHT!

HET BROUWERSHONSELAARMAKELAARS HUIZEKERPLAN

1
Te koop
2
Te zien
3
Bezocht
4
Verkocht

Als eerste geregistreerde makelaar in nederland presenteren wij u het kopen of verkopen van uw huis in 4 stappen.

U bent verzekerd van een deskundig advies, publiciteit en een vakkundige onderhandeling; dé voorwaarden voor een spoedige verkoop.

  • 1: Te koop
  • 2: Te zien
  • 3: Bezocht
  • 4: Verkocht
  • Lees verder

WELKOM BIJ BROUWERSHONSELAARMAKELAARS
MAKELAARS VAN HUIS UIT

BrouwersHonselaarMakelaars is een gerenommeerd NVM makelaarskantoor, vanaf 1973 gevestigd te Berlicum met als werkgebied ’s-Hertogenbosch en omgeving. Door de kwaliteit van onze beëdigde register makelaars bent u verzekerd dat wij uw belangen als verkopende of aankopende makelaar uitstekend behartigen. Op het gebied van makelaardij; de bemiddeling bij aan- en verkoop van een woonhuis, het uitbrengen van waardebepalingen en (NWWI) taxaties en het begeleiden van nieuwbouw projecten is BrouwersHonselaarMakelaars het toonaangevende kantoor in de regio ‘s-Hertogenbosch.

Onze website

Naast de populaire Fundasite, waar Brouwers Honselaar Makelaars als één van de eerste pioniers in participeerde, is de site van BrouwersHonselaarMakelaars er op gericht om de consument op een eenvoudige wijze woninginformatie te verstrekken. Naast een uitgebreide fotopresentatie van een aangeboden woning kan ook online 24 uur per dag, zonder verstrekken van gegevens, een complete woningbrochure met indelingstekening gedownload worden. Onze opdrachtgevers worden geïnformeerd over de bezoekersaantallen, zodat een goed beeld van interesse op een woning kan worden verkregen.

Onze website past helemaal in het nieuw totaal concept dat BrouwersHonselaarMakelaars vanaf de verhuizing in 2008 voert. Alles is erop gericht om de klanten nog beter van dienst te zijn. Wilt u ook uw woning verkopen via ons kantoor? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit kan ook in het weekend en na kantoortijden. BrouwersHonselaarMakelaars, aangenaam!